Skönhet, kropp & träning

I denna sektionen har vi de senaste testerna inom skönhet, kropp & träning. Alla test finns listade nedan.

Vi jobbar just nu på fler tester av de nyaste produkterna inom detta område. Håll utkik på Bäst-i-Test.se.

Plattång / Locktång

Vi har låtit två frisörer testa de populäraste plattängerna från bl.a Ga.Ma, OBH Nordica och ghd. Då plattängerna är av smal modell går det även utmärkt locka håret med dem.

Till test: Plattång / Locktång

Brun utan sol

Vi har låtit två hudterapeuter testa sju brun utan sol-produkter från bl.a Decléor, L'Oréal och Clarins och Tan Can. Få en perfekt och naturlig solbränna lagom till våren.

Till test: Brun utan sol

Mascara

Vi har låtit två duktiga make-up artister testa volym och längdmascara. Mascarorna är bland de populäraste på marknaden från bl.a Max Factor, L’Oréal och Maybelline.

Till test: Mascara

Hårtork

Fem hårtorkar från OBH Nordica, BaByliss, CHI, Coline och Braun har genomgått våra frisörers långtidstest. Det skiljer mycket i pris men också i resultat och torktid.

Till test: Hårtork

Crosstrainer

Crosstrainer Kettler Elyx 5
Vi har testat flera populära crosstrainers av olika märken, bl.a. Casall, Master, Abilica och Kettler. Från budgetval till proffsmodell guidar vi dig till bästa köp oavsett din budget.

Till test: Crosstrainer

Rakapparat

Braun 750 Rakapparat
Fem populära rakapparater från Philips och Braun har blivit testade av två Stockholmsbaserade barberare. Det skiljer mycket på apparaternas pris, rakresultat och följsamhet.


Till test: Rakapparat

Pulsklocka

Att använda pulsklocka är ett av de bästa verktygen för effektivisera din träning samtidigt som den blir roligare. Vi har testat pulsklockor från bl.a Suunto, Garmin och Polar.

Till test: Pulsklocka

Epilator

Att använda epilator har blivit allt mer populärt för att ta bort oönskat hår, både bland män och kvinnor. Vi har testat de bästa epilatorerna från bl.a. Braun, OBH Nordica och Philips.

Till test: Epilator

Eltandborste

Två legitimerade tandhygienister har testat eltandborstar från de ledande märkena Oral-B och Philips. Alla bedöms effektiva mot karies, plack och tanköttsinflamation.

Till test: Eltandborste

Löpband

Löpband
Kom i form med ett löpband hemma. Vi utser vinnare bland marknadens ledande modeller från populära märken som Casall, Abilica, Nordic och Master Fitness.

Till test: Löpband