Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit

Glittrig highlighter med fantasifull färgpalett

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit

Fördelarna med Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit

  • Annorlunda nyanser som sticker ut
  • För stora glitterpartiklar

De senaste åren har Anastasia Beverly Hills gått från att vara helt nischade på ögonbrynsprodukter till att även lansera väldigt eftertraktade highlighters. Inte minst har deras olika Glow kits varit oerhört populära. Man förväntar sig därför att märkets glowprodukter ska hålla hög standard.

Moonchild-paletten med sina sex olika färger når dock inte riktigt hela vägen fram. Det är för all del inte en dålig produkt, tvärtom – det är sex fina och lekfulla nyanser med vilka det är enkelt att bygga upp intensiteten från skirt till en riktig strålkastareffekt. Men dessa highlighters snubblar på mållinjen då de helt enkelt är för glittriga för att vara riktigt så användningsbara som man skulle önska. Glitter kan vara kul på fest, men det gör produkten mer begränsad än om den hade haft en mer finmalen lyster. Dessutom har glitterpartiklarna en frustrerande tendens att släppa under dagen och ge sig iväg på utflykt i ansiktet. Ska man använda glitter så ska det veta sin plats och inte bestämma sig för att upptäcka världen utanför ansiktet på eget bevåg.

Fördelen med Moonchild Glow Kit är att flera av färgerna verkligen sticker ut och skiljer sig från de flesta andra highlighters på marknaden. Kreativa själar som gillar att snegla på youtube-tutorials och fantastieggande sminkningar i glansiga magasin kommer ha jätteroligt med denna för att skapa iögonfallande make-uper. Men är man ute efter lite vanligt vardagsglow så är Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit inte rätt palett att investera i.