Babyliss Pro Digital 6000E

Kraftfull och tystgående hårfön med enkla knappar, som effektivt torkar ditt hår

Babyliss Pro Digital 6000E

Fördelarna med Babyliss Pro Digital 6000E

  • Effektiv, kraftfull, tystgående, enkla knappar
  • Lite plastig, dyr

Direkt när man slår på Babyliss Pro Digital lägger man märke till att detta är en hårfön som går tystare än många andra. Det beror bland annat på att fönen har en digital motor, som inte bara låter mindre utan också bjuder på ett ordentligt luftflöde.

Designen är visserligen av traditionellt mått men Pro Digital är ändå avsevärt mycket lättare att hålla i än vad den ser ut att vara, vilket också gör den smidig att använda. Armen hinner aldrig bli trött även om håret är tjockt och tar längre tid att torka. Bland de tre tillhören, en diffuser och två munstycken, erbjuder Babyliss Pro Digital det tunnaste munstycket på marknaden. Med en bredd på 4 millimeter går det att jobba med rejäl precision.

Luftflödet väl tilltaget och det tar inte många minuter att föna håret helt torrt. Det finns dessutom tre olika lägen för lufthastighet, inklusive ett turboläge som ökar både flödet och lufttrycket avsevärt. Det går att ställa in fönen för att blåsa kall luft, vilket är en fördel då man vill fixera frisyren. Dessa olika inställningar regleras enkelt genom tydliga knappar på handtaget. Temperaturen när värme används håller 70 grader, vilket innebär att risken för att håret ska skadas minskar rejält och tillsammans med ett värmeskydd blir håret vackert glansigt.

Detta är en riktigt bra fön - rejält luftflöde, lång sladd, låg volym och lätt att hålla i. Det enda negativa är att den känns lite plastig, men det är inget som påverkar Babyliss Pro Digital från att prestera på toppnivå.