Björk Skydda

Stilrent förpackat värmeskydd som doftar gott och är miljövänligt förpackad

  • Flytande
  • Sprayflaska i plast
  • Mellan

Fördelarna med Björk Skydda

  • Miljövänlig, god doft
  • Svår att dosera, odryg

Detta är ett värmeskydd för den miljömedvetna. Förpackningen, en stilren sprayflaska i rosa, är gjord av sockerrör och är helt nedbrytningsbar. Innehållet är fritt från parabener, sulfater och färgämnen.

Björk Skydda är ett väldoftande spray som kan appliceras i så väl fuktigt som torrt hår innan användning av värmeverktyg. Sprayen upplevs som ganska svår att fördela i håret – hålls flaskan för nära landar alldeles för mycket produkt på ett och samma ställe, hålls flaskan för långt bort har de fina dropparna från sprayen svårt att nå hela vägen fram. Detta leder till att produkten är knepig att få jämn och den blir därför inte heller särskilt dryg.

Jämfört med andra värmeskydd lämnar inte Björk Skydda håret med samma glans eller mjukhet, men doften är fin och hänger sig kvar en bra stund. Fördelen med detta värmeskydd är att den även skyddar mot UV-strålning, och därmed fortsätter att göra nytta hela dagen och inte bara fram till dess att fönen stängs av. Dessutom är Björk Skydda helt vegansk, vilket känns extra bra att veta.