Veckans produkt: Helautomatisk robotfönsterputsare

Vi har testat den helautomatiska robotfönsterputsaren Indream Hobot WR-201. Innan vi påbörjade testet kändes InDream som ännu en onödig pryl men efter några dagars automatiserat fönsterputsande har vi istället blivit frälsta.

Läs mer om 'Veckans produkt: Helautomatisk robotfönsterputsare'...

Vad betyder TCO-märkning för kontorsprodukter?

TCO-märkningen är en global hållbarhetscertifiering med fokus på att IT-produkter och deras produktion ska baseras på miljömässig, social och ekonomisk hänsyn.

Läs mer om 'Vad betyder TCO-märkning för kontorsprodukter?'...

Skillnaden mellan laserskrivare och bläckstråleskrivare

En bläckstråleskrivare använder flytande bläck medan en laserskrivare använder en pulveriserad toner. Det finns fördelar och nackdelar med bägge teknikerna.Bläckstråleskrivare har i regel ett lägre inköpspris men å andra sidan...

Läs mer om 'Skillnaden mellan laserskrivare och bläckstråleskrivare'...

Så fungerar ISOFIX för bilbarnstolar

ISOFIX är en internationell standard för att fästa bilbarnstolar i bilar. Både barnstolen och bilen måste vara utrustade med systemet för att det ska fungera.

Läs mer om 'Så fungerar ISOFIX för bilbarnstolar'...

Nytt test: Mascara

Vi har låtit två frilansande make-up artister recensera 10 olika populära mascaror. Testet är genomfört under ca en månads tid och utvärderar följande parametrar:

Läs mer om 'Nytt test: Mascara'...

Nikons första spegellösa systemkamera - Nikon 1

Spegellösa systemkameror erbjuder det bästa från två världar, systemkamerans bildkvalitet och kompaktkamerans storlek. Olympus och Panasonic har firat stora framgångar sedan de lanserade det gemensamma Micro Four Thirds systemet 2008.

Läs mer om 'Nikons första spegellösa systemkamera - Nikon 1'...

Mobiltoppen i Sverige - Rekorddebut av Sony Ericsson Xperia Arc

Sony Ericsson Xperia Arc säljer rekordsnabbt. Trots att mobilen släpptes så sent som den 31 mars tar den sig ändå in på månadens topplista.

Läs mer om 'Mobiltoppen i Sverige - Rekorddebut av Sony Ericsson Xperia Arc'...

Lista på de största datortillverkarna

En ny rapport visar att det är dystra tider för de stora datortillverkarna, undantaget Apple. Apple är faktiskt det enda större datormärket i Europa som växte i kvartal 2 2011...

Läs mer om 'Lista på de största datortillverkarna'...

iPhone 4S vs Galaxy Nexus vs Nokia Lumia 800

Jämförelsen mellan de nylanserade mobiltelefonerna iPhone 4S, Galaxy Nexus och Nokia Lumia 800 är oundviklig. De är alla flaggskeppstelefoner med de senaste operativsystemen från giganterna Apple (iOS 5), Google (Android...

Läs mer om 'iPhone 4S vs Galaxy Nexus vs Nokia Lumia 800'...

Bra videoklipp om bilbarnstolar och barnsäkerhet i bilen

Läs mer om 'Bra videoklipp om bilbarnstolar och barnsäkerhet i bilen'...

1 2 3 4 5