Epic HDX

Resväska med bra rull, volym och vikt gör den perfekt för användning på lågprisflyg

  • Hård flexibel polykarbonat
  • 5 års Epic Unlimited Armor warranty
  • Tre olika modeller där alla har fyra hjul, minsta modellen enkelhjul och större modellerna dubbelhjul: 39 Liter (2,6 kg) 69 Liter (3,7 kg) 98 Liter (4,0 kg)
  • Ja
  • Spännremmar, en mellanvägg med stort fack, ett fack längs väskans gångjärn
Epic HDX

Fördelarna med Epic HDX

  • Perfekt anpassad för lågprisflyg, bra volym/vikt-ratio, lättrullad
  • Dragkedjan kan trilskas något när väskan står på högkant

Svenska Epic är kända för sina lätta, snygga och innovativa resväskor till bra priser. Nya Epic HDX finns i flera storlekar och modellprogrammet genomsyras av en funktionell skandinavisk design, både invändigt och utvändigt. Kabinväskans storlek och vikt är perfekt anpassad för lågprisbolag som Norwegian och Ryanair. Även de större modellerna har en anmärkningsvärt bra volym/vikt-ratio. Det innebär att du får plats med mer packning. Yttermaterialet är av slitstark och flexibel polykarbonat som skyddar innehållet vid omild behandling. Även efter en längre tids användning ser ytterskalet fint ut, endast några mindre repor kan skönjas. Hjulen är mycket lättrullade, vi har aldrig upplevt problem med grus som fastnar.
 
Även blixtlås, inredning och bärhandtag har genomgående hög kvalitet. Blixtlåset är konstruerat för att stå emot vatten men själva kedjan är välkonstruerad och det blir inte trögt att öppna och stänga väskan. Draghandtaget har två stänger och kan justeras i fyra olika höjdlägen. Bärhandtaget är bekvämt greppvänligt och med lite giv i sig när man lyfter upp väskan. Epic HDX är utrustad med TSA-lås. Insidan är klädd med tyg. I botten finns en kryssrem som kan justeras något i längd. Locket kan stängas igen helt och har en inbyggd nätficka för fövaring av småsaker. Epic HDX är en prisvärd och mycket hållbar resväska, väl värd sitt pris.