Evo Water Killer Dry Schampoo

Snabbverkande torrschampo som ger ett mjukt och lätt resultat

Evo Water Killer Dry Schampoo

Fördelarna med Evo Water Killer Dry Schampoo

  • Verkar snabbt, ger ett mjukt och lätt resultat.
  • Blygsam volymeffekt, dyr

Evo Water Killer Dry Schampoo är ett lätt torrschampo som effektivt fräschar upp ett fett hår och fungerar bra i så väl blonda hår som på brunetter. Produkten har två användningsområden, dels det givna: att ge ett smutsigt hår några dagar extra innan tvätt, dels att ge stadga och göra det enklare att styla håret. 

Likt andra torrschampon lägger sig Water Killer som ett puder i håret, som sedan arbetas in efter att det har fått en chans att suga upp oljorna i håret. Ett par minuter är allt som krävs för ett resultat som är riktigt tydligt. (Tips: Spraya håret och borsta sedan tänderna under verkningstiden för en tidseffektiv badrumsrutin!) När två minuter gått borstas torrschampot lätt in med hjälp av en hårborste eller så kan man massera in det med fingrarna.

Doften är frisk och fräsch och medan håret visserligen får textur så känns det inte alls så strävt som många andra torrschampon brukar göra. Här får man därför göra ett val: om man är ute efter ett torrschampo vars främsta funktion är att ge textur och stadga, så är detta inte produkten man ska köpa. Vill man istället ha ett fräscht hår och en produkt som inte lämnar håret pudrigt och dammigt, då är Evo Water Killer ett bra alternativ.