glominerals Pressed Base Powder Foundation

Snabb och smidig foundation vars täckningsgrad enkelt kan varieras

  • Dosa
  • Pressat puder
  • 9,9 ml
  • Mellan
glominerals Pressed Base Powder Foundation

Fördelarna med glominerals Pressed Base Powder Foundation

  • Snabb, smidig och super på alla sätt
  • Är man torr kan huden strama lite - lös detta med en ansiktsmist

När det kommer till mineralfoundations är den allra vanligaste typen lösa puder. Därför kan det kännas ovant med en mineralfoundation i pressad form, särskilt när det mest ser ut som vilket puder som helst i sin svarta och inte särskilt iögonfallande dosa. Men samtidigt som glominerals Pressed Base Powder Foundation kanske inte sticker ut på hyllan, så gör den det onekligen när man börjar använda den.

Att den är pressad innebär att den är supersmidig att arbeta med - inte minst för att man slipper molnet av puder som fläckar ned mörka kläder. Den är så lättanvänd att man efter ett par gånger knappt ens behöver en spegel för att få ett fint resultat, vilket är perfekt om morgonen tillbringas med barn som ska kläs på och utfodras samtidigt som man själv försöker sminka sig och dricka morgonkaffet på en och samma gång. Det tar verkligen inte mer än någon minut att få ett fint resultat.

Täckningsgraden är helt beroende på hur mycket produkt som används och den går även att variera med hjälp av olika verktyg. Det går till och med bra att ersätta concealers med glominerals Pressed Base Powder Foundation. Använd då en smalare pensel och dutta på områden som behöver extra täckning. Glominerals ett stort utbud av nyanser - hela 21 stycken finns det att välja på. Tack vare att produkten är så dryg blir priset per användning riktigt lågt. Kort och gott, glominerals Pressed Base Powder Foundation är en riktigt vinnare i kampen mot både klockan på morgonen och pengarnas flykt från lönekontot.