Herrljunga Klassisk Julmust

Mycket välsmakande julmust med traditionell kryddning och en känsla exklusivitet

Herrljunga Klassisk Julmust

Fördelarna med Herrljunga Klassisk Julmust

  • Traditionell smak av julmust, mycket välbalanserad kryddsättning, ger en vuxen och exklusiv känsla
  • Sparsam mängd kolsyra

Herrljunga Klassisk Julmust skulle lätt kunna gå mången mustfantast förbi. Flaskan är diskret, om än fin i all sin enkelhet med en etikett med juliga inslag. När julmusten serveras så uppstår ett normalstort skum, med ganska stora bubblor. Skummet lägger sig dock snabbt och det här är inte en julmust vars kolsyra pirrar uppiggande i munnen. Doften är diskret men det finns en svag hint av frisk ingefära nånstans bland tonerna.

Är man snarare ute efter den unika smaken av julmust än en törstsläckande läskedryck så känns Herrljunga Klassisk Julmust rätt så mitt i prick. Den är mindre söt än den vanliga julmusten som säljs på stor flaska i de flesta matbutiker. Det betyder dock inte att den innehåller mindre socker. Musten är tydligt kryddad och har en behaglig samt markant eftersmak.

Herrljunga Klassisk Julmust sticker ut med sin smak, utan att på något sätt bryta mot hur man traditionellt anser att en julmust ska smaka. Sammansättningen känns exklusiv och det lite mer vuxna intryck som musten ger gör den till ett klockrent, alkoholfritt alternativ till julölen. För den som verkligen gillar julmust och skyr alla mesiga eller urvattnade versioner så kan vi varmt rekommendera ett glas Herrljunga Klassisk Julmust till årets köttbullar och Janssons.