hh simonsen Heatspray Protection

Väldoftande värmeskydd som effektivt eliminerar friss och gör håret lent

  • Flytande
  • Sprayflaska utan drivgas
  • Mellan
hh simonsen Heatspray Protection

Fördelarna med hh simonsen Heatspray Protection

  • Gör håret lent och eliminerar friss effektivt, luktar gott.
  • För doftkänsliga kan den lukta lite väl mycket, tråkig flaska.

Heatspray Protection från hh simonsen är glansigt hår på flaska, vilket delvis beror på att detta är ett värmeskydd som har kombinerats med hårolja. Sprayet kan användas i fuktigt hår inför användning av hårtork, och direkt på torrt hår för att förbereda och skydda håret från värmen av stylingverktyg. Den skyddar håret upp till 230 grader, vilket är ungefär så varma som de mest slitsamma värmeverktygen blir.
Arganoljan i produkten gör håret glansigt och mjukt och även om det inte är en utredande spray, så upplever man ändå att håret blir lite lättare att kamma ut. Luktar man direkt i flaskan känns doften nära på överväldigande, men väl på plats i håret så dämpas intensiteten och utgör absolut inget problem om man inte är känslig för dofter. Snarare luktar håret gott hela dagen och det är svårt att inte dra upp en hårslinga under näsan för att känna hur smarrigt doft man utsänder.
Flaskan är lite småtråkig och kommer sannolikt inte bli kronjuvelen på badrumshyllan, men doften när hh simonsen Heatspray Protection väl har landat i håret påminner om lyxig hårsalong och innehållet lever upp till det som utlovats.