Test: JBL E45BT - Billiga, men inte utan problem

Produkt: Hörlurar Kategori: On-ear under 1000 kr Känslighet: Ingen uppgift Frekvensomgång min/max: 20/20 000 Hz Trådlös räckvidd: 8 meter Mikrofon: Ja Pause/play: Ja Volymkontroll: Ja Batteritid: 16 timmar Laddningstid: 2 timmar

För smidighetens skull går det att med de här hörlurarna snabbt byta vilken enhet du är ansluten till. Om du till exempel har kopplat hörlurarna till din dator och det ringer på din mobil så kan du byta på ett ögonblick och inte riskera att den som ringer lägger på.

Batteriet räcker i 16 timmar, vilket i sig är godkänt men kortare än vissa konkurrenter. Dock tar det bara två timmar att ladda hörlurarna. Det sitter knappar på ena hörkåpan för att styra hörlurarna, men det medföljer också en sladd för att ansluta till din mobiltelefon eller dator med AUX-kontakt, och den sladden har också både knappar och mikrofon.

Upplevs som plastiga

JBL E45BT får lite blandade omdömen av M3, som ger dem 6 av 10 i betyg. De ger pluspoäng för designen och för att de sitter bekvämt. De tycker också att hörlurarna kan återge en klar och tydlig bas.

Däremot så upplever de att hörlurarna får kämpa med det övre mellanregistret och diskanten. Deras största minus på de här hörlurarna är dock hur de är byggda, med en konstruktion som känns plastig i flera avseenden.

  • Bra batteritid
  • Bra bas
  • Dålig mellanregister och diskant
  • Plastig design
84

Bästa pris hos:

Källor

M3 - december 2016
Experttest av JBL E45BT