Joico Ironclad Thermal

Prisvärt värmeskydd som ger ett naturligt resultat och luktar gott

  • Flytande
  • Sprayflaska med drivgas
  • Budget
Joico Ironclad Thermal

Fördelarna med Joico Ironclad Thermal

  • Billig, luktar gott, ger ett naturligt resultat.
  • Bara till för torrt hår, inte särskilt multifunktionell

Joico är ett märke som ofta flyger under folks radar, vilket är synd för här finns många godbitar att testa. Ironclad är en av dem. Detta värmeskydd, som är avsett att användas i torrt hår i samband med styling, kommer i en rejält tilltagen sprayflaska. Produkten luktar oerhört gott och det är lockande att använda den inte bara i håret utan även som rumsdoft.

Det är lätt att inbilliga sig att Ironclad är en stylingprodukt, eftersom att flaskan liknar många hårspraysflaskor. Men detta är en produkt som bara ger lägsta graden av stadga samtidigt som det skyddar ditt hår. Den stora fördelen är att man helt slipper den knastriga ytan som sprayer med större stylingstadga brukar ge håret Ironclad ger ett mjukt och följsamt resultat, med en god dos glans. Den härliga doften försvinner under dagen, men håret håller sig fortsatt mjukt.

Letar man efter ett värmeskydd att i huvudsak använda som just värmeskydd, är Joico Ironclad ett bra alternativ, särskilt om man är ute efter ett mjukt och naturligt resultat.