Linda Hallberg Cosmetics Infinty Palette

Multifunktionell palett med välpigmenterade, veganska ögonskuggor som håller bra

  • 8
  • Matta och skimrande
  • 3,5 g
  • Spegel
  • Medium
Linda Hallberg Cosmetics Infinty Palette

Fördelarna med Linda Hallberg Cosmetics Infinty Palette

  • Vegansk, välpigmenterad, håller bra, multifunktionell
  • De matta skuggorna känns lite torra

Detta är en palett som egentligen är så mycket mer än bara ögonskugga. Linda Hallberg har nämligen varit mån om att skapa produkter som är multifunktionella, oavsett om det gäller skuggor eller stift, och denna palett fungerar därför precis lika bra till kinderna som den gör till ögonlocken. Något som naturligtvis gör den oerhört användbar.

Infinity Palette innehåller åtta färger – fyra matta och fyra skimrande. Samtliga är välpigmenterade och enkla att arbeta med, trots att de ibland kan upplevas som lite torra.  De sitter på plats hela dagen och färgerna fungerar lika bra på kontoret som till festen. Paletten lever också tveklöst upp till löftet att vara multifunktionell – färgen Virgio passar till exempel lika fint på ögonlocket som den gör som highlighter. Fornax kan man först sota ögonen med, för att sedan ta vidare till ögonbrynen, och varför inte avsluta med att blanda den med genomskinligt läppglans för härligt svarta och glossiga läppar? Bara ens fantasi kommer sätta gränserna och möjligheterna är, precis som namnet antyder, näst intill oändliga.

Med en palett som denna behöver man aldrig känna att man står utan något, för den rymmer en verklig basgarderob av smink. Detta är en samling skuggor som ger mycket för pengarna, både vad gäller användningsområden, kvalitet och livslängd. Att paletten dessutom är lätt att packa med sig, innehåller en stor spegel och är lätt hålla i medan man sminkar sig är, gör att den sticker ut från mängden och blir något som man ständigt återkommer till när det är dags för lite piff.