Test av Test: L’Oréal Paradise Extatic

Typ: Precision och längd Prisklass: Budget Innehåll: 6,4 ml

L’Oréal Paradise Extatic ger längd, precision och även lite volym samtidigt som den är väldigt lätt att applicera. Den ger dessutom ett hållbart resultat - i alla fall den första månaden av användning.

Under de första veckorna är hållbarheten svårslagen; den fäller inget alls under dagen och det förekommer inga smulor över huvud taget. Men efter att ha använt mascaran under ungefär 6 veckors tid verkar konsistensen i hylsan förändras och den sitter helt enkelt inte lika bra på plats längre. Mascaran börjar smula redan framåt eftermiddagen och till kvällen syns en tydlig skugga under ögonen, vilket är synd för det spelar ingen roll hur bra en mascara är i övrigt – om den får en att se ut som en panda innan det är dags att gå hem från jobbet eller fest, då gör den helt enkelt inte sitt jobb tillräckligt bra.

Kan man leva med att mascaran måste ersättas när hylsan fortfarande är halvfull för att den torkar så snabbt, då är L´Oréal Paradise Extatic ett bra val. Känner man däremot att det inte rimmar rätt att slänga så mycket oanvänd produkt, då är det klokare att lägga pengarna på en annan mascara. Det finns många produkter som är tillräckligt bra för att man ska slippa nöja sig med en som är halvdann.

  • Bra pris. Ger fin definition och längd till fransarna
  • Den korta hållbarheten i hylsan