Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20

Mycket lättarbetad foundation som ger en otrolig lyster och fint glow

  • Pumpflaska
  • Flytande
  • 30 ml
  • Budget
Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20

Fördelarna med Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation SPF 20

  • Otrolig lyster, lättarbetad
  • För få nyanser, lägger sig i porer

Dagarna då en matt bas suktades efter är sedan länge över. Nu är det istället glow som gäller. Letar man efter en foundation som ger just detta är Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation definitivt en bra kandidat att uppfylla alla ens drömmar om en pigg och lysterrik hud.

Detta är en lätt foundation med medeltäckning - med andra ord så låter den ens hud glimta igenom och resultatet blir levande istället för platt. Precis som namnet utlovar ger den verkligen en rejäl dos lyster, men utan att man för den sakens skull känner sig som en discokula. Produkten är lätt att applicera och beroende på vilket verktyg man använder sig av går det lätt att variera från ett skirt resultat som handlar mest om glow, till en mycket mer täckande sådant. Basen blir jämn och huden känns mjuk och fin. Efter några timmar kan man dock uppleva att produkten lägger sig i porer och fina linjer, och har man torra partier så framhävs dessa då på ett sätt som man helst undviker.

Samtidigt som Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation är lätt att arbeta med så har den en tendens att oxidera, vilket innebär att färgen förändrar sig. Den drar lite åt det mörkare hållet ett par minuter efter att den har kommit i kontakt med luften och huden. Och på tal om nyanser, så är utbudet tyvärr snålt. Med bara 6 färger att välja på kommer detta vara en produkt som många måste välja bort. Har man torr hud eller upplever att foundation gärna hamnar i porerna är detta fel val. Men är man ute efter glow så är Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation en produkt att satsa på.