Maria Nila Invisidry Shampoo

Miljövänligt och effektivt torrschampo som inte syns i håret och effektivt ger en fräsch känsla

Maria Nila Invisidry Shampoo

Fördelarna med Maria Nila Invisidry Shampoo

  • Osynlig, effektiv, ger fräsch känsla, miljövänlig
  • Ganska dyr

Maria Nila Invisidry Shampoo är, till skillnad från märkets andra torrschampo, inte en kombinerad stylingprodukt. Denna flaska fokuserar istället helt på att skapa fräscht hår, vilket den också lyckas riktigt bra med.

Lukten är frisk med en viss sötma och dämpas ganska snabbt efter applicering. Enligt flaskan är detta en puderspray, men det märks inte vid användning. Produkten lägger sig nämligen, olikt de flesta andra torrschampon i testet, inte som en synlig hinna av puder i håret. Istället är det helt osynligt och fungerar därför i alla hårfärger, från ljusaste blont till djupaste svart. Det gör Maria Nila Invisidry Shampoo väldigt lätt att använda. Håret ser snabbt renare ut och får en aning textur, men att skapa stadga är som sagt inte syftet.

Flaskan finns i två storlekar och förpackningen är klimatkompenserad. Innehållet är veganskt, cruelty free och även fritt från både sulfater och parabener. En riktigt vinnare både för flottiga hår och miljön. Och att tack vare Maria Nila Invisidry Shampoo slippa oroa sig för att gå runt och se ut som en dammråtta i håret är en trevlig bonus.