Ofra Cosmetics Highlighter

Väldigt mjuk och mycket lättanvänd highlighter med rikligt med lyster

Ofra Cosmetics Highlighter

Fördelarna med Ofra Cosmetics Highlighter

  • Lättanvänd med mycket lyster
  • Otroligt ömtålig, dålig förpackning.

Vid första ögonkast ser detta ut som en riktig budgetprodukt. Dosan är plastig och med en rätt tråkig design. Som tur är väger innehållet upp för den trista förpackningen. Är man ute efter att ge sitt ansikte rejält med glöd är Ofra Cosmetics Highlighter definitivt en produkt att testa. Pudret är pressat i dosan, men samtidigt så pass mjukt och medgörligt att man inte behöver kämpa för att få upp produkten på sin sminkborste. Om något får man se till att vara försiktigt, för det är lätt att få alldeles för mycket highlighter på borsten om den sätts i för hårt i pudret.
Mjukheten är faktiskt både den stora styrkan och svagheten hos Ofra Cosmetics Highlighter. För samtidigt som det gör att den är lätt att applicera till ett jämnt resultat, så blir pudret väldigt sårbart. Den här sårbarheten i kombination med att dosan är plastig och inte står emot stötar på ett bra sätt innebär att pudret går i hundratals bitar om man råkar tappa ned den i handfatet eller, gud förbjude, i golvet. Det finns inget sätt att rädda den här highlightern om den krossats och att behöva kasta en annars väldigt bra highlighter för att förpackningen är undermålig svider både i hjärtat och plånboken.

Ofra erbjuder flera olika färger på sin highlighter och det finns en nyans för alla. Med ett ömt handlag är Ofra Cosmetics Highlighter en produkt som erbjuder ett svårslaget glow, så det är verkligen synd att förpackningen inte håller samma kvalitet.