Oral-B Genius 10000N

Smart och praktisk eltandborste som lever upp till sitt namn genom att leverera genialiskt effektiv tandrengöring

  • 10 500 oscilleringar/rotationer och 48 000 pulseringar per minut.
  • Daglig rengöring, Pro Clean, Sensitive, Whitening, Gum Massage och Tongue Cleaner
  • Ja
  • Ja
  • Ja
Oral B Genius 10000N

Fördelarna med Oral-B Genius 10000N

  • Otroligt effektiv tandborstning, tydliga signaler, smarta tillbehör
  • Reseetuiet tar upp mycket plats


Känslan av ren mun som tidigare endast har gått att erfara på vägen hem från tandläkaren kan med Oral-B Genius 10000 N blir en daglig upplevelse. Den här eltandborsten har allt, och visst får man en betala en del för det. Men snarare än som en tråkig utgift så känns priset gör Genius 10000N som en investering i den egna munhygienen.

Oral B Genius 10000N kommer med en komplett arsenal av tillbehör. Reseetuiet är ganska stort men fungerar även som laddarställ, så det vanliga inte behöver packas med. Av de fyra medföljande borsthuvudena så ingår ett Floss Action-huvud som likt en maskin går bärsärk på plack och beläggningar. Hållbarheten i tandborsthuvudena är god, och det är mycket pedagogiskt hur de blåfärgade stråna bleknar med tiden. När de blivit mer vita än blå är det dags att byta ut borsthuvudet.

Själv tandborstningen går som en dans. Det finns en app som hjälper till med att få ut maximal effekt av tandborsten, och en hållare för att sätta fast sin smartphone på badrumsväggen ingår. Men även utan appen är Oral B Genius 10000N en tydlig guide till borstandet. Vitt ljus lyser under användning men växlar genast till rött om man trycker för hårt. Med blinkningar och ljudsignaler signaleras när det är dags att borsta andra sidan av munnen. Av/på-knappen är tydlig att trycka in, likaså knappen för att växla mellan de sex olika borstingslägena.

Kraften och farten i Genius 10000N är inget annat än imponerande. Det finns ett borstningsläge för alla tillfällen och även den som är van vid eltandborstar uppfattar det resultat som Oral B Genius 10000N ger som magiskt bra.