Remington Advanced Colour Protect Dryer

Effektiv hårfön med lång elsladd och ett bra pris

Remington Advanced Colour Protect Dryer

Fördelarna med Remington Advanced Colour Protect Dryer

  • Effektiv, lång sladd, bra pris
  • Det utlovade glanset uteblir

En hårfön särskilt framtagen för att göra färgat hår glansigare - kan det verkligen vara en produkt man behöver? Nja, inte direkt.
Enligt Remington är denna fön utrustad med en så kallad färgskyddsvärmesensor som ska se till att fönen ger den perfekta temperaturen samtidigt som den ska motverka överhettning. Hårfönens galler är dessutom belagt med ett lager som innehåller sheasmörolja och UV filter, och det är dessa funktioner som ska ge ett färgat hår extra glans.

Detta är visserligen en kraftfull hårtork, men något tydligt glansigare resultat efter användning märks inte av. Hårfönen är dessutom ganska hödljudd. Remington Advanced Colour Protect Dryer torkar håret snabbt och har alla funktioner man kan önska hos en hårtork: diffuser, munstycken, tre olika värmelägen samt kalluft. Håret upplevs definitivt som mindre frissigt och slätare efter användning, men wow-upplevelsen vad gäller extra glans uteblir och på frågan om folk med färgat hår verkligen behöver en särskilt anpassad hårtork så svarar vi nej.