Revlon Uniq One All in One Hair Treatment

Drygt och mycket effektivt värmeskydd som doftar gott och ger lent, glansigt hår

  • Flytande
  • Sprayflaska i plast
  • Budget
Revlon Uniq One All in One Hair Treatment

Fördelarna med Revlon Uniq One All in One Hair Treatment

  • Lämnar håret lika lent och glansigt som efter ett besök hos frisören, väldigt drygt, god doft
  • Så populär att den ofta är slutsåld

I en praktisk sprayflaska kommer detta lättanvända värmeskydd med en doft av frisörbesök och nytvättat hår. Revlon Uniq One All in One Hair Treatment är egentligen mycket mer än bara ett värmeskydd, vilket också gör den till en väldigt användbar produkt som aldrig kommer stå och samla damm på hyllan. Det fungerar exempelvis utmärkt som balsamspray, vilket i våra tester har gjort den särskilt populär i familjer med hårömma barn. Håret blir lättborstat, glansigt och lent. Samtidigt som sprayen skyddar från värmen som hårfönar, platt- och locktänger utsätter håret för, så ger det också håret mer fyllighet och stadga.

Flaskan doserar sprayen jämnt över håret i lagom mängd. Det fungerar lika bra i blött som torrt hår. Värmeskyddet känns aldrig klibbigt eller flottigt, utan lämnar efter sig ett glansigt resultat med minimerat friss. Produkten har visat sig vara en riktig stjärna för hår som är slitet och färgat och i sitt naturliga tillstånd mest liknar en risbuske. Det luktar gott men inte påträngande och det finns dessutom flera olika dofter att välja bland.

Revlon Uniq One All in One Hair Treatment är lättanvänd, prisvärd och multifunktionell – en riktig vinnare för alla med trassligt hår och borstfobiska familjemedlemmar.