0 100 90 1

Test: AEG T-VL 5537 - Utrustad med minnesfunktion

Produkt: Fläktar Kategori: Golvfläkt premium Antal hastigheter: 3 Watt: 40 Kabellängd: 140 cm Oscillering: Ja Ljudnivå: 70 dB Fjärrkontroll: Ja

Den medföljande fjärrkontrollen till AEG T-VL 5537 är enkelt utformad med bara fem knappar, och precis som många andra fläktar med fjärrkontroll så finns det ett litet förvaringsfack på själva huvudenheten om du inte vill ha fjärrkontrollen liggandes framme hela tiden.

Fläkten har bara tre olika hastigheter och sladden har en inte mer än godkänd längd på 140 cm. Ljudnivån ligger på 70 decibel, vilket inte är anmärkningsvärt i sig, men högre än många konkurrenter. Dock så är fläkten praktiskt nog utrustad med en minnesfunktion som kommer ihåg dina inställningar.

Stativet upplevs som rangligt

Fläktens design, med inslag i rostfritt stål, får plus i kanten av köparna, som upplever fläktens byggkvalitet som god. Överlag anser också de flesta att fläkten är så pass tyst att den inte stör.

Den ådrar sig dock viss kritik för att stativet känns rangligt, och vissa upplever också problem med räckvidden på fjärrkontrollen.

  • Fjärrkontroll
  • Minnesfunktion
  • Något kort sladd
  • Mer högljudd än vissa konkurrenter
  • Rangligt stativ
90