Test: Berg Grand Champion 515x365 cm - Byggd för bättre studs

Produkt: Studsmatta Kategori: Premium Skyddsnät ingår: Ja Form: Oval Max Personvikt: 120 kg Antal fjädra: 127 st Höjd: 95 cm Bredd kantskydd: 38 cm Storlek: 515x365 cm Area exklusive kantskydd: 11,86 m²

I likhet med andra studsmattor från Berg så har Grand Champion ett skyddsnät med en överlappande öppning som dessutom är självstängande. För att åstadkomma bästa möjliga studs har den här studsmattan ett så kallad Twin Spring-system och en matta som släpper igenom 50% mer luft än vissa andra mattor, vilket ger mindre luftmotstånd.

Mattan har en viktgräns på fullt godkända 120 kg och ett kantskydd klätt i PVC som är 38 cm brett och 3 cm tjockt. Ramen är rostskyddad och svartlackerad. Kanten på mattan hamnar 95 cm ovanför marken, men det ingår tyvärr ingen stege, så om du inte köper till en sådan krävs det lite klättring för att komma upp på mattan.

Upplevs som lättmonterad

Kundbetygen på Berg Grand Champion är överväldigande positiva. Köparna anser bland annat att studsmattan är lättmonterad, bland annat vittnar en köpare om att det var lätt för dem att montera studsmattan trots att de inte är särskilt händiga. En annan lät sina barn montera den, vilket de gjorde utan större problem.

Köparna är också överens om att studsmattan håller väldigt hög kvalitet och har en robust konstruktion. Kunderna har faktiskt ingenting att anmärka på, det enda vi vill lyfta är att det är den studsmatta av de tre i den här kategorin som har den generellt sett dyraste prisbilden.

  • Robust
  • Skyddsnät ingår
  • Lättmonterad
  • Något dyr
96