0 100 93 1

Test: Bestway Lay-z Spa Saint Tropez - LED-belysning som livar upp badet

Produkt: Spabad Prisklass: Mellan Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 87 Antal platser: 6 Volym (liter): 848 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 61 cm Bredd: 196 cm Djup: 196 cm Fylld vikt: 1 100 kg Övrigt: Belysning

Lay-z Spa Saint Tropez är en modell av spabad som påminner mycket om andra modeller från Bestway på många sätt. Den har en volym på 848 liter, 87 jetmunstycken, är 196 cm i diameter och rymmer upp till sex personer.

Där den sticker ut, däremot, är att det medföljer en LED-lampa, som är helt vattentät och dessutom flyter, så det är bara att slå på den och lägga den i vattnet. Den kan dessutom lysa i flera olika färgnyanser.

Kan både värma och köpa jetmunstyckena samtidigt

Just LED-belysningen får mycket beröm av en testare på Decking Hero. Inställningsmöjligheterna imponerar också, då Saint Tropez till skillnad från vissa modeller kan köra värmningen och jetmunstyckena på samma gång. Den enkla installationen får också plus i kanten.

Decking Hero har inte mycket att anmärka på, utan testaren lyfter fram att den här typen av spabad inte behöver rengöras mer sällan än andra typer och att man bör tänka på temperatur på vattnet du fyller spabadet med, då kallvatten naturligt ger längre uppvärmningstid.

  • Medföljande LED-lampa
  • Bra storlek
  • Färre jetmunstycken än vissa konkurrenter
93