0 100 99 1

Test: Bestway Lay-z Spa St Moritz Airjet - Bästa spabad

Rymlig och gott om jetmunstycken

Produkt: Spabad Prisklass: Mellan Form: Rund Material: Läder, PVC, plast Antal jetmunstycken: 140 Antal platser: 7 Volym (liter): 1 190 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 71 cm Bredd: 216 cm Djup: 216 cm Fylld vikt: 1 235 kg

Om du är ute efter ett spabad som har plats för fler än ett par personer kan Bestway Lay-z Spa St Moritz vara något för dig. Den har en, i relation till vissa konkurrerande modeller, något mer tilltagen volym på 1 190 liter och en bredd på dryga två meter. Enligt Bestway ska det finnas plats för upp till sju personer i den här modellen.

Antalet jetmunstycken är det heller inget fel på, St Moritz har 140 stycken. Själva poolen är tillverkad i bland annat PVC och läder, och liksom många andra modeller från Bestway så finns det en timer för uppvärmningen, som går upp till 40 grader.

Mycket nöjda kunder

De som har köpt det här spabad är generellt sett väldigt nöjda med det. Det får mycket beröm för sin goda byggkvalitet och för det goda utrymmet. De flesta är överens om att sex personer får plats utan problem, och vissa hävdar till och med att det skulle kunna gå att klämma in åtta.

Installationen beskrivs som enkel att genomföra, liksom rengöringen. Minuspunkterna är väldigt få, dock rapporterar vissa om att enskilda delar av spabadet har gått sönder efter tämligen kort tid, men tillstår samtidigt att dessa snabbt har ersatts av leverantören utan omsvep.

Den här produkten är för närvarande slutsåld. Länkarna nedan avser en produkt med liknande egenskaper.

  • Rymlig
  • Många jetmunstycken
  • Inget särskilt
99