0 100 90 1

Test: Bestway Lay-z Spa Vegas - Funkar lika bra inne som ute

Produkt: Spabad Prisklass: Budget Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 87 Antal platser: 6 Volym (liter): 935 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 61 cm Bredd: 196 cm Djup: 196 cm Fylld vikt: 1 100 kg

Lay-z Spa Vegas är ett hyggligt stort spabad med en volym på 935 liter. Dock har det något färre jetmunstycken, 87 stycken, än andra modeller från Bestway. Rymligheten är bra, med en diameter på snudd på två meter.

Spabadet har ett mjukt golv som dessutom är isolerat. Vegas levereras med en inbyggt spabadsfilter och en elektrisk pump som underlättar iordningställandet av spabadet. Sex personer får plats i den och den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk.

God kvalitet, men uppvärmningen går inte så fort

Kundnöjdheten med det här spabadet är överlag hög. Den får beröm bland annat för den enkla installationen och för hur bra den fungerar. Byggkvalitén beskrivs som god, liksom utrymmet och vissa menar att priset är väldigt konkurrenskraftigt.

Vissa köpare upplever dock problem med att få till kemikaliebalansen i spabadet på rätt sätt. Och även om det beskrivs som enkel att installera så är det vissa som menar att de undviker att montera ner det då det är för mycket jobb. En del kunder tycker också att uppvärmningen tar lite för lång tid.

  • Bra storlek
  • Bra byggkvalitet
  • Få jetmunstycken sett till storleken
  • Uppvärmningen upplevs som långsam
90