Test: Braun Silk-épil 9 9-961 - Bästa premiumepilator

En maskin som löser det mesta

Produkt: Epilator Prisklass: Premium Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 40 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 5 Batteritid: 40 min Laddtid: 60 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Silk-épil 9 9-961 hör till Brauns flaggskeppslinje vad gäller epilatorer, och den är utrustad därefter. Den har en rad olika tillbehör, till exempel ett rakhuvud, en djuprengöringsborste, en hudkontaktskåpa och en högfrekvent massagekåpa. Dessutom har epilatorhuvudet en så kallad Micro-grip-teknologi för att kunna komma åt även de kortaste stråna.

Utöver detta har epilatorn också inbyggd belysning, två hastighetsinställningar och ett flexibelt huvud. Givetvis är den också vattentät och lämpad för användande i badkar och dusch. Huvudet är 40 procent bredare än andra modeller från Braun för att kunna ta fler strån med ett drag.

Överlag väldigt nöjda kunder

Kundrecensionerna på den här epilatorn på Amazon är överlag mycket positiva. Bland annat upplever kunderna att den är väldigt smärtfri att använda och att resultatet blir mycket bra. De medföljande tillbehören och att den fungerar för våtanvändning får också beröm.

De som inte är helt positiva till den menar bland annat på att den är för dyr mot vad man får. Det rapporteras även från vissa håll att det finns problem med livslängden på batteriet, då detta har börjat fungera sämre efter några månader och i vissa fall inte går att ladda längre.

  • Flera tillbehör
  • Våtanvändning
  • Brett huvud
  • Vissa kunder upplever problem med livslängden på batteriet
95