Test: Exit InTerra Ground Level 305 cm - Ingen upphöjd kant

Produkt: Studsmatta Kategori: Nedgrävbar Skyddsnät ingår: Nej Form: Rund Max Personvikt: 100 kg Antal fjädra: 64 st Höjd: 3 cm Bredd kantskydd: 35 cm Storlek: 305 cm Area exklusive kantskydd: 4,33 m²

Till skillnad från vissa andra nedgrävbara studsmattor så vilar Exit InTerra Ground Level i stort sett på marknivå, bara 3 cm ovanför marken. Detta är bra på det sättet att det inte finns någon 2-3 decimeter hög kant som man kan snava på, samtidigt som man landar direkt på marken om man skulle hoppa utanför mattan.

Det ingår tyvärr inget skyddsnät till den här modellen. Mattan klarar av vikter på upp till 100 kg och har en yta på 7,3 m². Fjädrarna är dubbelgalvaniserade och har ett så kallat FPS-fotskydd så att barnen inte ska kunna komma åt dem med fötterna när de hoppar på mattan.

Föräldrarna upplever den som säker

Köparna är väldigt nöjda med den här studsmattan, bland annat på grund av att den håller hög kvalitet och för att den är lätt att montera. Avsaknaden av upphöjd kant får också en del beröm och det gör också att vissa upplever den som säkrare för barnen.

På minussidan så tycker vissa att det är mycket jobb med grävningen av hålet och att kantskyddet blir väldigt varmt i solen. Vissa upplever också att det krävs väldigt mycket styrka för att spänna fast fjädrarna.

  • Ingen upphöjd kant
  • Bra yta
  • Inget medföljande skyddsnät
83