Test: Ninja BL450 - Kraftfull, men dyr

Produkt: Blender Kategori: Smoothieblender Kapacitet: 0,65 liter Inkluderade kannor: 2 Effekt: 900 watt Varv per minut: 21 000 Antal hastigheter: 1 Antal knivblad: 6 Pulsfunktion: Ja

Ninja BL450 är en kompakt men ändå kapabel maskin för dig som inte vill att dina köksmaskiner ska ta upp all plats på köksbänken. Den är enkel att använda, utan förprogrammerade program eller justerbar hastighet. Den har dock pulsfunktion, och motorn har en effekt på kapabla 900 watt.

Det medföljer två stycken behållare, en på 0,5 liter och en på 0,65 liter, vilket gör att endast små mängder kan mixas åt gången. Det ingår också take away-lock till behållarna. Knivenheten är löstagbar och kan liksom behållarna köras i diskmaskin, vilket är ett stort plus. Dock är prisbilden betydligt högre än vissa konkurrenters.

Inget automatiskt program

BL450 får höga betyg av Trusted Reviews. Testaren upplever att blendern är liten nog att kunna stuvas undan i skåp och hon tycker också att kannorna känns generösa i storlek. Vidare tycker hon att den är kraftfull för sin storlek och att den är mångsidig.

Däremot så önskar testaren att det fanns någon typ av automatiskt program, då det med den här modellen fungerar så att man pressar ner kannan för att köra blendern. Testaren upplever också blendern som något högljudd och hon tycker att det är synd att det inte går att mixa varma ingredienser.

  • Bra effekt
  • Pulsfunktion
  • Maskindiskbara delar
  • Bara en hastighet
  • Dyr
77

Källor

Trusted Reviews - november 2016
Experttest av NutriNinja BL450