Test: Nordic FT-510 - Bäst i test luftkylare

Bra luftkylare med frysklampar som drar ner temperaturen ytterligare

Produkt: Portabel AC och luftkylare Kategori: Luftkylare Lokalyta: Ingen uppgift Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Max ljudnivå: Ingen uppgift Köldmedium: Vatten Vattentank: Ja Luftfuktning: Ja Luftavfuktning: Nej Luftrening: Nej Storlek (Höjd): 68 cm Storlek (Bredd): 28.3 cm Storlek (Djup): 27 cm

Nordic FT-510 är en luftkylare med en rad praktiska funktioner. Det medföljer en fjärrkontroll, men du kan även göra dina val på en inbyggd kontrollpanel. En av funktionerna är att du kan senarelägga starten med upp till sju timmar. Den har dessutom 120 graders oscillering i sidled för bättre spridning av kylan i rummet.

Kylaren har tre olika fläkthastigheter och två olika inställningar på luftflödet. För att ytterligare kyla luften medföljer två frysklampar som kan läggas inuti kylaren och sänka temperaturen med ytterligare tre grader. Detta är så nära man kommer en portabel AC utan slang och i relation med en vanlig aircondition är den dessutom riktigt billig.

Kan få rummet att kännas kvalmigt

Bygga Hus berömmer den här kylfläkten för att den har en enkel och intuitiv design, och för att den har en låg ljudnivå. Kundbetygen är generellt höga och många ger Nordic FT-510 plus för att den är välfungerande och gör det den ska.

Däremot så ger Bygga Hus den minusbetyg för att den i slutändan fungerar mer som en golvfläkt med kyla än en AC (den är inkluderad i deras test av luftkonditioneringar). Vissa kunder vittnar om att kylningen inte fungerar lika effektivt i jämförelse med en mobil AC och att luftfuktningsläget kan göra att rummet känns kvalmigt. Som billigt och enklare alternativ till en traditionell luftkonditionering är det dock ett bra köp.

  • Intuitiv design
  • Välfungerande
  • Fjärrkontroll
  • Ingen luftrening
  • Luftfuktningen kan få rummet att kännas kvalmigt
90