Test: Philips Series 7000 BT7201 - Bästa billiga skäggtrimmer

Slipp hårstrån i handfatet

Prisklass: Budget Batteritid: 1 timme Laddtid: 1 timme Klipplängd: Upp till 10 mm Våt/torranvändning: Ja Display: Nej Förvaringväska ingår: Nej

Att ladda den här trimmern tar en timme, och en timme är också den livslängd på batteriet du får vid full laddning. Skulle batteriet ta slut mitt i trimningen så går det också att använda trimmern med sladden i. Nertill på trimmern finns en liten indikator för batterinivå.

Klipplängden är ställbar i 20 olika steg mellan 0.5 och 10 mm. Trimmern har också en uppsugningsfunktion som samlar upp alla avklippta skäggstrån för att minimera oreda i handfatet. Trimhuvudet kan rengöras antingen under rinnande vatten eller med den medföljande borsten.

M3 berömmer den här skäggtrimmern för dess gedigna konstruktion och för den smarta uppsamlingsfunktionen. Testaren menar också att trimningen är behaglig och effektiv, och han bedömer också att den här produkten är prisvärd.

Däremot så anser han att den har vissa nackdelar gentemot dyrare, motsvarande produkter från Philips, bland annat att precisionstrimmern är något bredare och därmed inte lika användbar. Han saknar också stativ eller laddstation. Totalt sett blir den ändå vår testvinnare i den här prisklassen.

  • Effektiv och behaglig trimning
  • Gott om längdinställningar
  • Uppsamling av skäggstrån
  • Testare upplever att precisionstrimmern är något för bred
96