Test: Samsung Gear Fit2 Pro - Bästa aktivitetsarmband premium

Kan spela musik från Spotify

Produkt: Aktivitetsarmband Prisklass: Premium Material armband: Silikon Typ av glas: Gorillaglas Skärmstorlek: 1.5” Skärmtyp: AMOLED Vikt: 34 g Vattentät: Ja Kompabilitet: iOS, Android Bluetooth: Ja Automatiska stegmål: Ja Stegräknare: Ja Kaloriförbrukning: Ja Sömnövervakning: Ja Batterityp: Uppladdningsbart Batteritid (klockläge): 5 dagar

Gear Fit2 Pro är kompatibel med både iOS och Android, men funktionaliteten kan variera. Du får ut det mesta av armbandet om du har en Samsung-telefon, då vissa funktioner är begränsade på Android-telefoner av andra fabrikat, och vissa funktioner saknas helt på iOS.

Det finns några olika appar du kan ladda ner från Galaxy App Store, till exempel Spotify, vilket gör att armbandet kan spela musik om du kopplar upp det till ett par hörlurar (dock stödjer den endast offline-uppspelning från Spotify, vilket i sin tur kräver Spotify Premium). Du kan också ladda ner flera olika urtavlor. Armbandet är vattentätt och har inbyggd GPS-sensor.

Testarna gillar displayen

Testfakta menar på att Samsung Gear Fit2 Pro är det aktivitetsarmband av de åtta modeller de har testat som har flest och bäst funktioner. Den får också plus för att den är vattentät och för displayen, som beskrivs som tydlig och responsiv. Plus i kanten även för Spotify-stödet.

Både Trusted Reviews och Tech Radar är av den åsikten att Samsung Gear Fit2 Pro är en dyr produkt, och de sistnämnda menar också på att den är mindre prisvärd än föregångaren. Tech Radar anser också att installationsprocessen kunde ha varit enklare och Testfakta uppger att kalorimätningen inte är särskilt exakt.

  • Stöd för tredjepartsappar
  • Inbyggd GPS
  • Stor display
  • Endast full funktionalitet med Samsung-telefoner
  • Oexakt kalorimätning
96