Test: Trotec PAC 2000 E - Flyttbar AC som kyler bra och har lättåtkomliga luftfilter

Produkt: Portabel AC och luftkylare Kategori: Portabel AC mellanklass Lokalyta: 65 m² Fläkthastigheter: 3 Fjärrkontroll: Ja Max ljudnivå: 54 dB Köldmedium: R410A Vattentank: Nej Luftfuktning: Nej Luftavfuktning: Ja Luftrening: Nej Storlek (Höjd): 80.7 cm Storlek (Bredd): 30 cm Storlek (Djup): 37.5 cm

Trotec PAC 2000 E är en portabel luftkonditionering i ett förhållandevis kompakt format som ändå har en del smarta funktioner. Om du skulle behöva ställa undan enheten under en period så finns det upphängning för sladden på baksidan, liksom en hållare för fjärrkontrollen. De dubbla luftfiltrena är också väldigt enkla att plocka ur.

Utöver fjärrkontrollen har den också en lättöverskådlig kontrollpanel på ovansidan med en digital display som visar dina inställningar. Blåsriktningen är justerbar och enheten kan inte bara kyla luften, utan fungerar även som avfuktare och ventilationsenhet. Den kan kyla ner ett rum till så låg temperatur som 16 grader. Ljudnivån är bara 54 dB, så den bör vara tyst nog för ditt sovrum.

Fungerar bra, men besvärlig slang för utblås

Överlag har den här mobila AC:n höga kundbetyg på Amazon. De flesta är av åsikten att enheten kyler luften väldigt bra, och det faktum att det medföljer en fjärrkontroll får också plus i kanten.

Däremot så reagerar vissa på att fjärrkontrollen har knappar för funktioner som själva enheten inte har, vilket har skapat en del förvirring. Utblåsslangen får också en del kritik, både för att det är alldeles för kort för att vara praktiskt, och även för att det är väldigt oböjligt och svårt att hantera.

  • Kyler bra
  • Fjärrkontroll
  • Luftavfuktning
  • Onödiga knappar på fjärrkontrollen
  • För kort slang
88