The Balm Mary-Lou Manizer

Highlighter av mjukt pressat foder som är lätt att använda och ger fantastisk finish

The Balm Mary Lou Manizer

Fördelarna med The Balm Mary-Lou Manizer

  • Fantastisk finish, lätt att använda
  • Inga egentliga nackdelar

The Balms produkter kommer alltid i fina förpackningar och Mary-Lou Manizer är inte något undantag. Med ett snyggt retroinspirerat tryck på locket och en skön tyngd på dosan väcks hoppet snabbt om att detta även kommer vara bra en bra produkt på insidan. Man blir inte besviken.

Denna highlighter utgörs av pressat puder som ger en kyss av gyllene skimmer i ansiktet utan att för den sakens skull vara glittrig. En highlighter gör sig som allra bäst när de skimrande partiklarna är finmalda och man slipper se ut som om man vore på väg på mellanstadiedisco. Skulle det vara så att man faktiskt är på väg på ett mellanstadiedisco går det naturligtvis bra att komplettera med en faktisk glitterprodukt, men med Mary-Lou Manizer känner man aldrig behovet av att komplettera med särskilt mycket.

Pudret är pressat, men ändå mjukt att använda. Men inte så mjukt att det smular sönder när man sätter penseln i det. Produkten ger en vacker glöd till ansiktet och inuti dosan finns även en spegel, vilket så klart underlättar touch ups. Det enda problemet med The Balm Mary-Lou Manizer är att den är så fin att man gärna vill vräka på lite extra, och ibland är det en fin linje mellan glow och en svettglansig look. Kan man stå emot den frestelsen så är detta en sann fullträff!