Thule Subterra Luggage

Rymlig resväska med många bra fack, hög kvalitet på hjulen och flera öppningar

  • Polypropylen
  • 2 års garanti
  • 75 Liter (4,1 kg).
  • Nej, men låsbar dragkedja
  • Klädd insida med skiljevägg i meshtyg
Thule Subterra Luggage

Fördelarna med Thule Subterra Luggage

  • Rymlig med många bra fack, mycket bra rull, rejält handtag, slittåliga material
  • Inga remmar på insidan för att hålla kläderna på plats, har man små händer krävs ett tvåhandsgrepp för att fälla in handtaget

Thule Subterra är en serie genomtänkta resväskor, som finns i flera storlekar och format. De har en gemensam röd tråd men det finns också avsevärda skillnader mellan dem. Den större Subterra mäter 70 x 40 x 35 cm och tar 75 liter packning. Det är riktigt rejäl med gott om utrymme, vilket göra att väskan lämpar sig väl också för en längre resa. Väskan kan öppnas antingen på mitten, och då skiljs den andra halvan av med meshnät så att ordningen bibehålls. Eller så öppnas den upp ovanifrån. Det gör det lätt att komma åt även den packning som lades i först. Vi saknar dock remmar för att hålla kläderna i den andra delen på plats.

Det råder ingen brist på smarta små förvaringsfack i Thule Subterra. Det här är en väska för den som är välorganiserad, med bra fickor för värdesaker, adresslapp och annat smått och gott. Trots ovarsam bagagehantering under flygresor så ser väskan ut som ny och de två hjulen har ett förstklassigt rull. Förutom att dra väskan bakom sig så kan man enkelt bära väskan över axeln med de rejäla remmarna. Handtaget dras rakt upp utan att någon spärr behöver pressas in. Men för att fälla ned det igen så måste man trycka in två knappar, vilket för den som har mindre händer kräver att man kan använda båda händerna. Hela packningen kan tightas till med utvändiga kompressionsremmar. Det finns även en transportögla att haka fast mindre väskor på medan man kryssar fram mellan flygterminalerna. Thule har tänkt på det mesta och Subterra Luggage är en superb resväska för den seriösa resenären.