Yves Saint Laurent BB Creme Perfecteur De Teint

Lättapplicerad BB-cream som återfuktar rejält och ger ett jämnt resultat

Yves Saint Laurent BB Creme Perfecteur De Teint

Fördelarna med Yves Saint Laurent BB Creme Perfecteur De Teint

  • Enkel att applicera, återfuktar rejält
  • Dyr, alldeles för skarp lukt

Det första man slås av när man testar Yves Saint Laurent BB Creme Perfecteur De Teint är vare sig det relativt höga priset eller det fina resultatet. Det som sticker ut är doften – och tyvärr inte på ett bra sätt. Denna BB Cream luktar förvånansvärt starkt och kan reta känsliga näsor.

Lukten till trots är detta en riktigt fin produkt – den ger bra täckning samtidigt som den inte känns alls på huden. Ingenting som irriterar och ingenting som stramar. Den innehåller SPF 25, vilket är bra men avsevärt mycket lägre än många andra krämer i samma segment. Precis som med de flesta BB Creams så är händerna ens främsta verktyg, då krämen verkligen kommer till sin rätt genom den snabba appliceringen. Resultatet blir jämnt och rikt på lyster, utan att huden för den sakens skull ser oljig ut. Hyn känns dessutom bekvämt återfuktad, troligtvis på grund av de trygga fuktgivarna glycerin och karbamid (urea) som Yves Saint Laurent BB Creme Perfecteur De Teint innehåller.

Men trots att detta är en bra produkt får den en inte att sjunga av lycka och erbjuder heller inga halleluja-moments, vilket man ändå hoppas på när man köper en BB Cream från ett premiummärke. Det finns många andra krämer som är mer prisvärda och minst lika bra.