0 100 80 1

Test: Babyliss Pro 180 Sublim'Touch - Flexibel, men med kort sladd

Produkt: Locktång Typ: Locktång Automatisk avstängning: Nej Sladdlängd: 180 cm Maxtemperatur: 180 grader Ställbar temperatur: Ja, i tio steg Uppvärmningstid: 30 sekunder

Den här modellen finns i fyra olika storlekar, med en diameter på antingen 19, 25 eller 38 millimeter, beroende på hur stora lockar du hade tänkt dig. Locktången har ett integrerat bordsstöd, som gör att du kan lägga ner den när den fortfarande är varm utan att behöva oroa dig över att sätta eld på något eller lämna märken på golvet.

Temperaturen är ställbar i tio olika steg, i ett intervall mellan 150 och 180 grader. Uppvärmningen är en förhållandevis snabb historia, den är avklarad på 30 sekunder. Den här locktången har också en så kallad kall topp som inte värms upp med resten av tången, vilket gör att du kan ta i den med fingrarna utan att bränna dig.

Testare har få saker att anmärka på

Frida utnämnde 25-millimetersvarianten av Sublim'Touch till testvinnare. De upplevde tången som enkel att locka med och att lockarna blev väldigt tydliga. Det enda de hade att anmärka på att tången gav ett plastigt första intryck, samt att sladden kändes något kort.

  • Flera olika storlekar
  • Ett flertal temperaturinställningar
  • Integrerat stöd
  • Något kort sladd
80

Källor

Frida - december 2016
Experttest av sex locktänger