0 100 87 1

Test: Emsa Senator - BPA-fria plastdetaljer

Produkt: Termos Prisklass: Budget Volym: 1 liter Material: Rostfritt stål Varmhållning: 12 timmar Kallhållning: 24 timmar Diameter: 9 cm Höjd: 30 cm Vikt: 700 g

Emsa Senator håller värme i upp till 12 timmar och kyla i upp till 24 timmar, vilket är tämligen standard för de termosar som finns på marknaden idag. Den har både ett inre och yttre hölje i rostfritt stål, med ett vakuum däremellan för att bibehålla temperatur så länge som möjligt.

För att försegla termosen skruvar du bara på korken och fäller ner en liten “spak” ovanpå korken. För att kunna hälla ur termosen lyfter du sedan på denna. Alla plastdetaljer är BPA-fria. Dock rekommenderas inte maskindisk.

Korken lämnar frågetecken

Kundbetygen på Emsa Senator är överlag höga. De som är nöjda med den menar att den håller temperaturen väldigt bra och att termosen i sig är smidig att använda och att den håller tätt. Annat som lyfts fram är att termosen ger ett högkvalitativt intryck och att den är lätt att hålla ren.

Det är dock inte alla som anser att den här termosen fungerar särskilt bra, då det är vissa kunder som vittnar om att den håller temperaturen dåligt och att korken läcker. Just kvalitén på korken och dess gummipackningar är en sak som andra kunder också anmärker på.

  • Bra temperaturhållning
  • BPA-fri kork
  • Bör inte maskindiskas
  • Kunder ifrågasätter kvalitén på korken
87

Bästa pris hos: