0 100 84 1

Test: Philips PQ203 - Förvaring medföljer

Produkt: Rakapparat Typ: Reserakapparat Batteritid: 60 min Batterityp: AA Trimmer: Nej Våt/torranvändning: Nej Display: Nej Förvaringväska ingår: Ja

Philips PQ203 är utrustad med ett självslipande, roterande huvud som är utformat för att tätt följa konturerna i ditt ansikte och ge närmast möjliga rakning. Att det är självslipande gör att det ska hålla i upp till två år.

Apparaten går inte att rengöra genom att skölja under kranen, men däremot så medföljer det en liten rengöringsborste. Det ingår även ett skyddande lock till huvudet och en förvaringsväska. Den drivs med AA-batterier, som ska hålla apparaten igång i upp till en timme.

Upplevs kanske som något slö

Det genomsnittliga kundbetyget på den här produkten är högt, hela 4,4 av 5. Köparna ger bland annat beröm för att den rakar bra och för att den har en behändig, kompakt storlek. Den medföljande väskan får också plus i kanten, liksom apparatens byggkvalitet.

Även om kundnöjdheten som sagt är hög överlag så är det ändå vissa som anmärker på maskinens prestanda, då de anser att den inte är särskilt kraftfull och inte gör mer än en ett okej jobb. Å andra sidan tillstår vissa att det inte går att förvänta sig mer av en reserakapparat och att den fungerar som en reserv.

  • Medföljande förvaringsväska
  • Självslipande huvud
  • Tål inte våtanvändning
  • Ingen inbyggd trimmer
  • Upplevs som inte särskilt kraftfull av vissa kunder
84