Estelle & Thild BioHydrate All In One Tinted Moisturizer

Utjämnande foundation som kommer i praktisk pumpflaska och ger ett naturligt resultat

  • Pumpflaska
  • Flytande
  • 50 ml
  • Mellan
Estelle Thild BioHydrate All In One Tinted Moisturizer

Fördelarna med Estelle & Thild BioHydrate All In One Tinted Moisturizer

  • Fint naturligt resultat, praktisk pumpflaska
  • Dåligt färgutbud

Detta är en foundation, eller snarare en färgad dagkräm, för den som vill ha minimal täckning, en något utjämnande effekt samt lyster. Produkten är oerhört lättarbetad och funkar bra även om det är dålig belysning i badrummet eller om ögonen är så trötta att de inte riktigt orkar fokusera sig i badrumsspegeln. Man pratar ofta om intuitiva datorprogram som ska vara lätta att förstå och att använda. Om foundations kunde vara intuitiva skulle Estelle & Thild BioHydrate All In One Tinted Moisturizer vara just det. Den är så enkel att sminka sig med att det nära nog inte går att göra fel.

Att produkten innehåller hyaluronsyra är tydligt, för den fungerar som en verklig fuktbomb för ansiktet. Hyaluronsyra är en fuktbindande sockerart och finns naturligt i kroppen. Den tillsätts i hudvårdsprodukter för att just återfukta och i den här produkten är tillskottet av hyaluronsyra en riktig vinst. Har man väldigt torr hud behöver man troligtvis komplettera med en dagkräm under, men kniper det med tid så klarar sig huden utmärkt med fuktboosten som denna foundation ger.

Flera av ingredienserna är ekologiska och produkten har en Ecocert-certifiering. Dessutom är innehållet veganskt och förpackningen återvinningsbar. Tyvärr är färgutbudet riktigt dåligt med bara två nyanser att välja på. Och det spelar ingen roll hur skir produkten än är, det behövs fler färger än ”ljus” och ”medium”. Söker man efter en lätt och ljus bas med naturligt resultat kombinerat med en god dos fukt till huden, är Estelle & Thild BioHydrate All In One Tinted Moisturizer definitivt en foundation att testa.