bit katarina stenskytt

Katarina Stenskytt

Redaktör: Skönhet + Hem

Katarina Stenskytt har varit en del av Bäst-i-test.se sedan 2018. Hennes erfarenhet inom skönhet sträcker sig ända tillbaka till 2006, då hon grundade Bjooti, en av de första skönhetsbloggarna i Norden (och numera den äldsta skönhetsbloggen i Sverige). Under åren har Katarina delat med sig av sin kunskap om skönhet genom att skriva för både webb och print, såväl nationellt och internationellt. Katarina har även haft äran att ingå i juryn för de prestigefulla skönhetsgalorna Swedish Beauty Awards och Daisy Beauty Awards.

Till sina skönhetstester samarbetar Katarina med testpaneler bestående av skönhetsintresserade och skönhetskunniga. Allt inom hudvård testas av minst två, men helst 3 personer.

Katarina har inte bara testat hundratals läppstift, hon har ätit nästan lika många våfflor. Som redaktör för vårt test av våffeljärn är hon nämlingen även en mästerlig våffelgräddare - även om hennes barn sedan många år har tröttnat på frasiga och gyllene våfflor.

Som ett sidoprojekt driver Katarina tillsammans med Anna Lavfors även boksajten Bläddrat, som är en av Sveriges just nu snabbast växande sajter för lästips och bokrecensioner.

Utöver sitt skrivande har Katarina även föreläst inom ämnen som bloggande, sociala medier, träning för lata och offentlighetsprincipen.

Produkt som Katarina ömmar extra för: Ansiktsmask

Mer av Katarina Stenskytt