Klairs Mochi BB Cushion

Återfuktande BB-cream med niacinamid, som effektivt döljer porer

Klairs Mochi BB Cushion

Fördelarna med Klairs Mochi BB Cushion

  • Döljer porer och återfuktar effektivt, innehåller återfuktande niacinamid, kan verka positivt vid hyperpigmentering
  • Snålt nyansutbud, högt pris

Gillar man söta förpackningar får man helt klart sitt lystmäte med Klairs Mochi BB Cushion. Förpackningen är dock inte bara söt, den är också välgenomtänkt och praktisk. Många cushion-produkter har en tendens att bli väldigt kladdiga efter ett tag, men med det smarta innerlocket i dosan minimeras kladdrisken och produkten ser fräsch ut länge. Den tillhörande puffen blir visserligen lite trött och solkig efter en tids användning, men det är lätt att lösa genom att man tvättar den med jämna mellanrum.

Precis som många andra BB-creams så är detta en väldigt lättarbetad produkt. Den smälter in i huden utan någon ansträngning alls, när man väl förstått att den ska klappas in med hjälp av puffen och inte gnidas in. Resultatet blir en jämn bas där porerna syns mindre. Krämen döljer effektivt både röda toner och mörka ringar, och det är helt klart ett piggare ansikte som tittar tillbaka på en i spegeln efter applicering. Att den innehåller SPF 40 är en riktig bonus och gör den, tillsammans med krämens lätthet och förmåga att dämpa glans, till en perfekt produkt att använda under sommarmånaderna.

Ett plus är att det finns refiller att köpa, så man slipper slänga den söta dosan i onödan. På så sätt minskas svinnet en smula. Det stora minuset är nyansutbudet. Det finns nämligen bara en färg och denna passar allra bäst på en person med mellanljus hud. Men är man ljus och längtar efter en silkeslen finish utan glans, så kommer Klairs Mochi BB Cushion fungera riktigt bra.