Make Up Store High Tech Lighter

Dryg highlighter som ger en diskret lyster men även kan byggas upp till ordentligt glöd

Make Up Store High Tech Lighter

Fördelarna med Make Up Store High Tech Lighter

  • Dryg, ger en diskret lyster.
  • Hamnar i linjer och porer

Make Up Store Hich Tech Lighter är en krämprodukt i dosa som vid första anblick ser misstänkt mycket ut som ett vanligt pressat puder. Men det är istället en fast kräm som lättast appliceras direkt med fingrarna då detta tillför lite värme till produkten, något som gör den mer lättarbetad.

Vill man inte använda fingrarna direkt, kan en sminksvamp vara enklare att arbeta med än en pensel, då en pensel kommer kräva tålamod och lite övning. Denna highlighter ger en fin lyster och kan, precis som många av de andra produkterna i detta test, byggas upp till en ordentlig glöd beroende på hur mycket produkt som används.

Enligt produktbeskrivningen ska Make Up Store High Tech Lighter kunna användas som både highlighter, primer och ögonskugga. Men eftersom att den har en tendens att lägga sig i fina linjer, så har den inte fungerat lika bra som ögonskugga.

Det stora färgutbudet går från diskret till lekfullt och produktens pris får ses som lågt med tanke på hur oerhört dryg highlightern är. Dessa två faktorer i kombination gör Make Up Store Hich Tech Lighter till ett bra alternativ, särskilt för den som hellre använder krämprodukter än puder.