0 100 83 1

Test: Candy CDCP 6/E - Lågt pris, men få funktioner

Produkt: Diskmaskin Kategori: Bänkdiskmaskin Kapacitet: 6 kuvert Ljudnivå: 51 dB Energiklassning: A+ Justerbar överkorg: Nej Mått (L): 44 cm Mått (B): 55 cm Mått (H): 50 cm Vikt: 23 kg Vattenförbrukning per diskomgång: 6 liter

Det här är den billigaste av de bänkdiskmaskiner vi har tittat på, men det här är tyvärr inget exempel på en billigare maskin som kan mäta sig med sina dyrare konkurrenter.

Kapaciteten på 6 kuvert är inget att anmärka på, då det är standard för bänkdiskmaskiner, liksom energiklassningen A+. Att korgen inte är justerbar är heller inte helt vanligt bland bänkdiskmaskiner, men det finns konkurrenter som har den funktionen och därför framstår som bättre alternativ.

Tunt urval på program

Maskinen har sex olika program, bland annat ett snabbdiskprogram, men tyvärr inget automatiskt program och inte heller något program för en halvfull maskin.

Kundnöjdheten är förhållandevis hög, även om vissa anmärker på hur mycket disk som faktiskt på plats och hur lång tid vissa av programmen tar. Råd & Rön ger den här maskinen ett betyg på den nedre halvan av skalan och anmärker i synnerhet på vattenförbrukning, torkning och hur lätt den är att hantera.

  • Billig
  • Ingen justerbar överkorg
  • Inget autoprogram
83

Källor

Råd & Rön - februari 2019
Test av 135 diskmaskiner

Netonnet
Kundrecensioner av Candy CDCDP 6/E