Davines Liquid Spell

Värmeskydd som ger magiskt fint resultat och gör håret piggt och glansigt

  • Liquid to foam
  • Pumpflaska utan drivgas
  • Mellan
Davines Liquid Spell

Fördelarna med Davines Liquid Spell

  • Fylligt, glansigt och piggt resultat
  • Flaskan tar slut snabbt även vid rekommenderad dos

Davines Liquid Spell är en produkt för hår som är tunt och för hår som redan är skadat. Till skillnad från de flesta andra produkter med värmeskydd, så lovar inte Liquid Spell ett lent hår. Istället påstår sig värmeskyddet kunna ge ett fylligare svall, samtidigt som håret skyddas mot värme.

Vätska, som förvandlas till ett skum när den pumpas ur flaskan, skulle man nästan kunna tro innehåller en liten dos magi precis som namnet viskar om. Man ser en tydlig skillnad efter att produkten applicerats i håret och man har påbörjat föningen. Tunt hår framstår med ens som mer kraftfullt, voluminöst och fylligare. Och är man van vid ett ledset och skadat hår kommer man bli nöjd med att det helt plötsligt ser avsevärt mycket piggare och starkare ut.

Liquid Spell innehåller en värmeaktiverad molekyl som stänger fjällskiktet på hårstrået och skyddar därför håret mot värmen som det utsätts för. Det ser inte bara fylligare ut, resultatet efter stylingen håller sig dessutom bättre, även om man väljer att utesluta andra hårprodukter. Det handlar naturligtvis inte om några trollkonster, men oavsett så blir håret magiskt fint med hjälp av Davines Liquid Spell.