0 100 70 1

Test: Voksi Baby Nest Premium - Lyxigt och gediget babynest med stabila kanter och en mysig känsla för bebisen

Yttermått: 85x47 cm Bäddmått: 68x28 cm Kanthöjd: 12 cm Material: Ytmaterial: 100% bomull, Foder:100% bomull, Fylling:100% polyester, Madrassmaterial:3D mesh Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, madrassen tas ur babynestet innan det placeras i tvättmaskinen

Voksi Baby Nest Premium är ett lyxigt babynest med en gedigen känsla. Babynestet är rymligt utan att kännas för stort. Vill man kunna använda sitt babynest i barnvagnen så behöver man dock hitta en nättare modell. Bäddmåttet har en bredd som gör att nestet känns ombonat, men att bebisen ändå har plats att röra sig med armarna. Vill man göra Voksi Baby Nest Premium lite rymligare så går det att öppna upp nestet med en rem i fotändan.

Babynestets kanter är normalhöga men är åt det fastare hållet. Det kan göra det lite mer omständligt att amma bebisen i nestet. Samtidigt känns det rejälare kanterna som trygga stopp, om man planerar att använda babynestet i den egna sängen, exempelvis mellan föräldrarna. Alla tyger känns mysiga för bebisen. Här finns inga sträva material eller sömmar som kan skava.

Gediget och lyxigt babynest som är lätt att flytta runt

Skulle babynestet få fläckar så går det att tvätta. Både fyllning och madrass kan tas ut, men enligt tvättråden är det bara madrassen som måste tas loss innan alltid stoppas i tvättmaskinen. Efter tvätt så ser tygerna fortfarande fina ut, men nestet upplevs ha tappat formen en aning.

Voksi Baby Nest Premium

En positiv funktion hos Voksi Baby Nest Premium är bärhandtaget på ena sida. Det gör det lättare att flytta runt på babynestet samtidigt som man bär på bebisen. Ska man ta med sitt babynest på resa eller när man ska på besök hos släkten så är det ett plus att det kommer med en tygväska, som man enkelt kan packa ned babynestet i. Babynestet känns påkostat och lyxigt, till ett rimligt pris. Voksi Baby Nest Premium är ett utmärkt babynest, extra omtyckt av den som vill ge bebisen en stabil sovplats i egna sängen.

 

Komfort: 8 Funktionalitet: 7 Kvalitet: 7 Prisvärde: 8

  • Lyxig känsla, mysig känsla, stabila och höga kanter, rymligt bäddmått
  • Kan tappa formen efter tvätt