0 100 94 1

Test: Bestway Lay-z Spa Helsinki Airjet - Frostskyddad med snygg “trädesign”

Produkt: Spabad Prisklass: Premium Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 87 Antal platser: 7 Volym (liter): 1 123 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 66 cm Bredd: 180 cm Djup: 180 cm Fylld vikt: 1 155

Bestway Lay-z Spa Helsinki är ett spabad som är tänkt att även fungera vid kallare temperaturer. Det använder en isolering som Bestway kallar för Freeze Shield, en typ av frostskydd som skyddar spabadet även när temperaturen kryper neråt.

Bestway uppger att fem till sju personer får plats i Helsinki, men en diameter på 180 cm gör att det kan upplevas trångt med så många personer i på samma gång. Med Helsinki eftersträvar Bestway en något annorlunda design, då själva poolen har en träimitationsfärg, snarare än den svarta eller grå färg som många uppblåsbara bassänger annars har. Detta är tacksamt så den potentiellt sett passar in väldigt väl exempelvis på trädäcket på din takterass.

Enkel att installera och underhålla

Frostskyddet och den snygga designen får plus i kanten av en testare på T3. Han beskriver uppvärmningen som snabbt avklarad och underhållet som lätthanterligt tack vare det inbyggda systemet för att dosera klor i vattnet.

Även om installationen beskrivs som enkel så menar testaren på att de fem minuter som det enligt tillverkaren ska ta att installera spabadet är något utav en överdrift. Han menar också på att det är trångt att klämma in sju personer i poolen.

  • Snygg design
  • Frostskydd
  • Enkel installation
  • I praktiken trång för sju personer samtidigt
94

Bra pris hos: