0 100 90 1

Test: Bestway Lay-z Spa Miami Airjet - Platseffektivt spabad

Produkt: Spabad Prisklass: Budget Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 81 Antal platser: 4 Volym (liter): 800 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 66 cm Bredd: 180 cm Djup: 180 cm Fylld vikt: 696 kg

Lay-z Spa Miami beskrivs av Bestway som ett lättplacerat och prisvärt spabad. Det är något mindre än vissa andra modeller, med en volym på 800 liter och sittplats för fyra vuxna. Det har dock en godkänd mängd jetmunstycken, 81 stycken.

Miami är även utrustad med timer så att du kan ställa in vilken tid vattnet ska vara uppvärmt, vilket är energieffektivare än konstant uppvärmning. Vattnet värms upp mellan 1,5 och två grader i timmen, och det medföljer ett spabadslock som du kan sätta på för att hålla värmen inne eller bara undvika att någon råkar trilla i.

Energieffektiv, men belysning saknas

I ett test hos Decking Hero får Lay-z Spa Miami beröm för det något kompaktare formatet, vilket gör den lämplig för de som har begränsat med utrymme på tomten. Testaren menar också att Miami har ett högt antal jetmunstycken i förhållande till volymen, och han beskriver den som energieffektiv.

Han menar dock att Miami, trots tillverkarens uppgifter, i praktiken inte har plats för fyra vuxna utan att det blir för trångt. Två vuxna och två barn är mer rimligt, i testarens ögon. Han saknar också inbyggd LED-belysning, men tillstår att sådan går att köpa som ett separat tillbehör.

  • Kompakt format
  • Bra antal jetmunstycken
  • Timer
  • Ingen inbyggd belysning
  • Trång för fyra vuxna
90