0 100 97 1

Test: Bestway Lay-z Spa Palm Springs Airjet - Bästa budgetspabad

Smälter väl in i din utemiljö

Produkt: Spabad Prisklass: Budget Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 120 Antal platser: 6 Volym (liter): 916 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 220-240V Höjd: 71 cm Bredd: 196 cm Djup: 196 cm Fylld vikt: 696 kg

Medan många moderna, uppblåsbara spabad ofta är antingen svarta eller gå så har Lay-z Spa Palm Springs en trevlig, brun ton som gör att den passar bra in i dina utemiljöer, vare sig det är på ett trädäck eller på en gräsmatta.

Det rymmer upp till sex personer och är utrustad med hela 120 jetmunstycken. Liksom andra modeller från Bestway är det utrustat med timer för uppvärmningen, och i köpet ingår en pump, så du behöver inte blåsa upp badet manuellt.

Avsaknad av belysning drar ner betyget

Palm Springs får mycket högt betyg i ett test hos Decking Hero. Det höga betyget kommer bland annat från det faktum att Palm Springs har ett högt antal jetmunstycken och det tåliga yttre höljet. Han beskriver också badet som rymligt.

Han påpekar dock att det är tämligen tungt med vatten påfyllt och att detta gör att man behöver tänka efter var man ställer spabadet. Han saknar också inbyggd belysning, något som ingår i något dyrare modeller från Bestway.

  • Trevlig “naturfärg”
  • Många jetmunstycken
  • Rymlig
  • Ingen inbyggd belysning
97

Bra pris hos: