0 100 99 1

Test: Etan Premium Gold 12 Combi Deluxe 366 cm - Bästa premiumstudsmatta

Har medföljande stege

Produkt: Studsmatta Kategori: Premium Skyddsnät ingår: Ja Form: Rund Max Personvikt: 150 kg Antal fjädrar: 80 st Höjd: Ingen uppgift Bredd kantskydd: 41 cm Storlek: 366 cm

Den här studsmattan är utrustad med ett så kallad Diamond-fjädersystem, där fästena för fjädrarna är olika långa, vilket enligt Etan ska ge en bättre studskomfort. Kantskyddet har en bra bredd, 41 cm, och är 3 cm tjockt. Det har också ett yttre hölje av PVC för att vara så väderbeständigt som möjligt.

Den här modellen har också en medföljande stege, vilket såklart är praktiskt då det gör det enklare att ta sig i och ur studsmattan. Det ingår också ett säkerhetsnät med en öppning som stängs med dragkedja. Studsmattan har en hög viktgräns, hela 150 kg, vilket borde duga mer än väl för de flesta familjemedlemmarna.

Delade meningar kring monteringen

Kundbetyget på Etan Premium Gold 12 Combi är mycket högt. Studsmattan får beröm bland annat för att den känns säker och för att öppningen i nätet är smidig att använda och lätt att stänga. Enligt köparna har studsmattan varit till mycket glädje för deras barn.

Det råder dock delade meningar kring monteringen av den här studsmattan. Vissa anser att den är snabb och lätt att montera, medan andra anser att processen hade kunnat vara enklare och att den hade kunnat underlättas om det till exempel fanns en instruktionsvideo på Etans hemsida.

Den här studsmattan blir vår testvinnare i den här kategorin.

  • Stege medföljer
  • Hög viktgräns
  • Skyddsnät ingår
  • Vissa anser att monteringen hade kunnat vara lättare
99