0 100 92 1

Test: Bestways Lay-z Spa Hawaii Airjet - Fungerar bra, men kanske inte så välbyggd

Produkt: Spabad Prisklass: Mellan Form: Kvadratisk Material: PVC Antal jetmunstycken: 140 Antal platser: 6 Volym (liter): 840 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 240V Höjd: 71 cm Bredd: 180 cm Djup: 180 cm Fylld vikt: 879 kg

Om ditt tilltänkta spabad inte behöver rymma fler än sex personer åt gången så duger nog Hawaii Airjet alldeles utmärkt. Den har en något mindre volym än vissa andra modeller, 840 liter, men den har ändå sex sittplatser, så om det bara är fyra eller rent utav två personer som badar på samma gång så finns det gott om plats.

Att göra iordning spabadet är snabbt avklarat. Enligt Bestway själva kan det gå så snabbt som tio minuter och det kräver inga som helst verktyg. Skulle du mot förmodan stöta på problem så ingår en DVD med instruktioner.

Svår att underhålla
Det genomsnittliga betyget från köparna på Amazon är högt, 4.5 av 5. Den får beröm bland annat för att den värmer upp sig snabbare än väntat (från 11 till 40 grader på 24 timmar i ett fall), och för att den har en prestanda som upplevs som jämförbar med andra dyrare modeller från Bestway. Den kvadratiska formen gör också att vissa upplever den som rymligare än vissa runda modeller.

De som inte är helt nöjda med den här modellen menar att kvaliteten på spabadet inte är den bästa. I vissa fall har gummihöljet gått sönder, och i andra fall mekaniska delar såsom filter och pump, vilka inte har kunnat bytas ut.

  • Många jetmunstycken
  • Enkel att montera
  • Visa upplever kvaliteten som undermålig
92